Doe mee

Ook in 2015 reikt GroenLinks Drechtsteden weer Groene Lintjes uit. Hiermee wil GroenLinks mensen en organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid en milieu in de regio in het zonnetje zetten.

Sinds 1 maart 2015 kunnen alle inwoners en organisaties (bedrijven, overheidsinstanties, burgerinitiatieven, scholen, etc.) uit de regio Drechtsteden weer nominaties indienen voor de Groene Lintjes 2015. Net als vorig jaar zijn er weer drie categorieën:

  • Groene scheuten: kinderen en jongeren onder de 18 die zich inzetten voor natuur, milieu en/ of duurzaamheid

  • Duurzame Doorzetters: volwassenen die zich inzetten voor milieu en/ of duurzaamheid

  • Groene Ondernemers/ Instanties/ Groepen: organisaties die zich inzetten voor milieu en/ of duurzaamheid

 

Nominaties kunnen tot en met vrijdag 22 mei ingediend worden door het aanmeldformulier in te vullen en te e-mailen naar gldrechtsteden@gmail.com o.v.v. 'nominatie Groene Lintje' of het per post op te sturen naar GroenLinks Drechtsteden, t.a.v. Permanent Campagneteam, Voorstraat 367, 3311 CT Dordrecht.

 

In de week van 25 mei worden de genomineerden bekend gemaakt en mag er online gestemd worden tot en met zondag 31 mei. De winnaars krijgen de Groene Lintjes uitgereikt op de eerste zaterdag na Wereld Milieu Dag (5 juni), zaterdag 6 juni. Nadere informatie over het online stemmen en de feestelijke uitreiking volgt.

 

Meer informatie of vragen? Stuur een email naar gldrechtsteden@gmail.com

 

Wil jij ook helpen om Zwijndrecht duurzaam en sociaal te maken?  

Wil je meepraten over politieke items in Zwijndrecht? Wil je helpen met de verkiezingscampagne of wil je op een hele andere manier een bijdrage leveren aan een groen en links Zwijndrecht? Neem dan contact met ons op!