Doe mee

GroenLinks wil Nederland veranderen. Jij kan hierbij helpen, samen werken we aan verandering. Van achter je computer tot samen op straat in Zwijndrecht, doe mee en word campaigner in de campagne van GroenLinks.

Ben je ook klaar met de tweedracht die Wilders zaait en het economisme van Rutte? Vind jij ook dat het tijd is voor een nieuw geluid? Sluit je dan nu aan bij de GroenLinks campagne! Want verandering komt niet vanzelf. Daar hebben we jouw hulp bij nodig! Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat de hoop het winst van de angst, dat samenwerken en eerlijk delen het wint van het egoïsme, dat vernieuwing het wint van de stilstand. Samen maken we verandering mogelijk. Vul op deze pagina je gegevens in en we nemen snel contact met je op zodat je weet hoe je kunt bijdragen. Samen staan we sterk: het is tijd voor verandering. 

Doneer

Heb je weinig tijd of wil je liever een financiële bijdrage leveren? In de aanloop naar de verkiezingen in maart 2018 willen we tijdelijk een campagnepand huren. Als verzamelplek, ruimte voor vergaderingen, opslagplaats en ontmoetingsplek, ook voor contact met potentiële kiezers. Daar hebben we geld voor nodig. Doneer hier.