“ Het zijn de mooie momenten die tellen ”

Waarom GroenLinks:
GroenLinks is voor mij een partij die aansluit bij mijn idealen. Voor mij zijn de kernwaarden Groen, Gezond en Gelukkig het uitgangspunt in wat ik doe. Ik vind het belangrijk om voorzichtig om te gaan met het mooie stukje aarde waar wij gebruik van mogen maken. Het is belangrijk dat we zorgen voor de natuur en voorzichtig omgaan met de aarde. Voor mens en dier is het leven in een gezonde omgeving geen vanzelfsprekendheid meer. De lucht in Zwijndrecht is het meest vervuild in de regio en ook de kwaliteit van drinkwater staat onder druk. De gemeenteraad van Zwijndrecht heeft de kans om voor de belangen van onze inwoners op te komen en een gezonde leefomgeving te creëren.
Tot slot vind ik ‘gelukkig’ een belangrijke kernwaarden. Het sociaal domein staat onder druk terwijl juist nu er aandacht zou moeten zijn voor het geluk van iedereen. GroenLinks sluit niemand uit. Kortom de kracht van verbinding staat centraal! Dat spreekt mij erg aan. 

Wat wil ik bereiken:
Zowel in mijn werk, als in de gemeenteraad als in de Provinciale Staten vind ik het belangrijk dat we oog hebben voor onze omgeving en elkaar. Meer natuur, gezonde lucht zijn belangrijke thema’s, maar het allerbelangrijkste is dat iedereen in de gemeente Zwijndrecht zichzelf moet kunnen zijn. 

Favoriete plek:
Op een warme zomeravond vind ik het heerlijk om een wandeling te maken door de Hooge Nesse. De perfecte combinatie van gezelligheid en natuur!