Nieuws

Henny van Nugteren

GroenLinks Zwijndrecht presenteert #teamvoorverandering met vandaag onze nummer twee Henny van Nugteren

Lees verder

Verandering begint in Zwijndrecht

Het is tijd voor verandering, vindt GroenLinks Zwijndrecht. Bewoners verdienen het om mee te kunnen doen, goede zorg, zuiver water (zonder GenX of ander gif) en gezonde lucht. We herbouwen het zwembad duurzaam. En we kiezen voor bewoners: GroenLinks is voor ondersteuning waar nodig en ruimte geven waar het kan.

Lees verder

Ben jij klaar voor de verandering? Doe mee!

GroenLinks wil Nederland veranderen. Jij kan hierbij helpen, samen werken we aan verandering. Van achter je computer tot samen op straat in Zwijndrecht, doe mee en word campaigner in de campagne van GroenLinks.

Lees verder

GroenLinks is blij dat het geld terugkomt naar Heerjansdam

Er is eindelijk een oplossing gekomen voor de opbrengsten van de verkoop door Aafje van het voormalige het Groene Kruisgebouw in Heerjansdam. De inwoners hadden veel geld geïnvesteerd in dit gebouw en bij de verkoop zou dit ten goede komen aan de Heerjansdamse gemeenschap.

Lees verder

Eindstand meldpunt vuurwerkoverlast.nl: 258

Op het meldpunt www.vuurwerkoverlast.nl zijn afgelopen jaarwisseling 258 meldingen uit Zwijndrecht binnengekomen. Uit het hele land kwamen er 71.582 vuurwerkklachten binnen. De klachten gaan onder meer over vuurwerkbommen, te vroeg afgestoken vuurwerk, vuurwerkschade en gevaarlijke situaties op straat. Het meldpunt is nu gesloten.

Lees verder